Monday, April 13, 2015

Mokkasiinit, mokkasiinit!


Ihan paska viikko, ja kun kuvittelen ettei voi enää mälsemmäksi muuttua niin odotan bussia keskellä yötä viisikymmentäviisi minuuttia.

Loppuviikonlopun odotan maanantaita ja vihaan tasapuolisesti kaikkia.

Jotain hyvääkin: joogan ulkokausi avattu, dediksiä pidennetty melkein viikolla palon jälkiseuraamuksena -omalle kohdalleni tuli tarpeeseen, ja

mokkasiinit, mokkasiinit, mokkasiinit! Ensin halusin melkein nukkuakin ne jalassa, nyt haluan koko ajan avata oven ja kirmata puistoon.

Tai noh, hautausmaallahan minä käyn. Siellä on huomattavasti vähemmän meteliä, huomattavasti enemmän tilaa, eikä kukaan pelaa jalkapalloa.

Yhdessä nurkassa uskallan istua puun alla, uskoakseni siihen ei ole haudattu ketään.

4 comments:

 1. Kettu!

  Ja kaunis sadejako kastelukannussa.

  Sulla on aina hyvännäköistä ruokaa.

  Toivon parempaa uutta viikkoa sinulle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti toivotuksesta, mikään ei ole onneksi pysyvää, kivempi viikko jo aluillaan :-) Sadejako, en ole koskaan kuullut tuota sanaa! Mietin oikein miksi olen kuullut sitä kutsuttavan, ehkä siivilä? Nokka?

   Delete
  2. Hehe, keksin "sadejaon" lennosta, kun en millään muistanut, miksi tuota yleensä sanotaan. Mutta ehkä siivilä tosiaan!

   Delete
  3. Aa okei, ajattelin että on kyse alueellisista kielieroista, mutta sähän olitkin vaan luova -sadejako kuulostaa kyllä kauniilta!

   Delete