Monday, July 27, 2015

Aikaan piirretyt viivat

Otan samat kuvat uudestaan, samat katot ja samat savupiiput, kirjoitan samat tyhjät ajatukset -en edes huomioi, huomaan vaan että ovat taas menneet, valoisat yöt ja se kesäntapainen, tuliko se edes koskaan perille?

Syksyllä korjataan satoa.

En ole maannut riippukeinussa enkä rannalla, mutta liikaa olen tuudittautunut ajan illuusioon.

Sitten se käveli ovesta sisään, koputti olkapäähän ja osoitti kalenteria, hei, herätys, olen taas täällä.

Aikaan piirretyt viivat, kompastun niihin jos en opi hyppäämään.

6 comments:

 1. Ruokakuvasi ovat ihan omaa luokkaansa. Syötävän hyviä! Kerrassaan kauniita. Ja mikäpä noita savupiippujakaan katsellessa. Kaunista kesä jatkoa sinulle, Martta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vilijonkka! Kiitos kaunis kehuista, ja onpa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Hyvää kesää sinullekin, pitää tulla kurkkamaan oletko postannut jotakin.

   Delete
 2. Mä en oikein kestä näitä sun ruokakuvia, kun ovat aina niin herkullisia. Ja tuo kylpyhuonekuva on kanssa niin kaunis, juuri sellainen kylppäri, josta haaveilen.
  Ja se kesä..niin kovin erilainen kuin yleensä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! Hauskaa että tykkäsit kylppäristä, minua ilahdutti sen ikkunaton olomuoto. Kesä on tosiaan erilainen, ja keikautin juuri omani ympäri :-)

   Delete
 3. Mun on erityisen vaiketa kestää juuri tätä ruokakuvaa, vaikka näiden sun pöperöiden kanssa on yleensäkin vaikeaa. Hirveä nälkä iskee välittömästi. Aivan ihana kylppäri totisesti. Ja savupiiputkin kelpaavat mulle hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohhoh no kiitos sullekin, ruoka oli kyllä oikein toimiva ja täyttävä! En aina itsekään tiedä mitä kokkaan, tätäkin pöperöä väsäsin ajatuksella 'ananasta ja chiliä', muut ainekset tuli mukaan lennosta.

   Delete